Без м'яса й молока: тонни продуктів перехопили на в'їзді до

Без м'яса й молока: тонни продуктів перехопили на в'їзді до "Л/ДНР"

Укрінформ
СБУ разом із військовими та правоохоронцями затримала тонни продуктів харчування, які контрабандою везли на окупований Донбас.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"У районі КПВВ "Зайцеве" співробітники військової контррозвідки СБ України спільно з військовослужбовцями Збройних сил та прикордонниками затримали п’ять тонн м’яса без відповідних дозвільних документів на чверть мільйона гривень. У районі Нового Айдару на Луганщині правоохоронці затримали автомобіль з незаконним вантажем насіння соняшника на суму понад  280 000 грн", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у районі Новотроїцького на Донеччині Служба безпеки спільно з фіскальною службою та прикордонниками затримала автомобіль, водій якого намагався незаконно переправити на тимчасово окуповані території картки поповнення рахунку та обладнання для ІР-телефонії на півмільйона гривень.

"Поблизу Семигір’я Донецької області правоохоронці затримали два автомобіля з незаконним вантажем молочних продуктів на 310 тисяч гривень. В районі Плещіївки на Донеччині  Служба безпеки спільно з фіскальною службою та прикордонниками затримала автомобіль, водій якого намагався всупереч встановленим правилам переправити на територію, підконтрольну т.зв. "ДНР" 3,5 тонни яловичини на 116 тисяч гривень та окуляри з футлярами в асортименті на 110 000 грн", - додали в прес-центрі.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-