Бойовики влаштували провокацію під Авдіївкою.

Бойовики влаштували провокацію під Авдіївкою. "Путін-ТБ" вже готує сюжет - штаб

Укрінформ
Російсько-терористичні війська уже другу добу порушують Мінські домовленості. Сьогодні вранці біля Авдіївки окупанти відкрили вогонь із заборонених видів важкого озброєння калібром 122 мм.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

"Сьогодні, 6 березня 2016 р., о 9:15, поблизу населеного пункту Авдіївка, окупаційні війська, підтримувані Росією, відкрили вогонь із заборонених видів важкого озброєння калібром 122 мм", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-центрі, після обстрілу до українських позицій висунулася диверсійно-розвідувальна група російських найманців. З’ясувалося, метою терористів була провокація – вони відкрили вогонь у бік своїх позицій та обстріляли транспорт цивільного населення. І все це з позицій бойовиків знімали проросійські ЗМІ, щоби зафіксувати обстріл та звинуватити у ньому ЗСУ.

"Вочевидь, терористи не бажають повністю припиняти вогонь і, тим паче, відводити важку артилерію від лінії бойового зіткнення. Адже розуміють, що з приходом миру на землю Донбасу будь-який смисл у діяльності російських окупаційних підрозділів зникне і вони залишаться без роботи", - наголошують у прес-центрі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-