Обстановка на кордоні напружена, але контрольована - Слободян

Обстановка на кордоні напружена, але контрольована - Слободян

Укрінформ
Впродовж тижня ситуація на українсько-російському кордоні та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками залишається напруженою.

 Про це на брифінгу в Укрінформі заявив помічник голови Державної прикордонної служби України - прес-секретар Олег Слободян, повідомляє кореспондент агентства.

"Обстановка залишається напруженою, але контрольованою", - зазначив Слободян.

За його словами, з минулого тижня російсько-терористичні угруповання двічі зідйснили провкативні обстріли - 27 лютого був обстріляний контрольний пост КПВВ "Золоте", на якому прикордонники несуть службу спільно з підрозділами ЗСУ. 2 березня зі сторони Олександрівки, що знаходиться на непідконтрольній території, був обстріляний контрольний пункт в'їзду-виїзду "Мар'їнка".

Також, як повідомив Слободян, в смузі безпеки вздовж лінї бойових зіткнень прикордонники виявили 37 транспортних засобів, якими порушники намагалися перевезти через КПВВ вантажі без супровідних документів.

Крім того, за минулий тиждень, за даними Держприкордонслужби, вздовж лінії бойових зіткнень та на адмінмежі прикордонники зафіксували 2 безпілотних літальних апарати, 4 вертольоти та 1 літак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-