Поліція впіймала чоловіка, який стріляв у далекобійників

Поліція впіймала чоловіка, який стріляв у далекобійників

Укрінформ
Поліцейські затримали зловмисника, який у неділю стріляв у львівських далекобійників поблизу Вінниці.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

«Поліцейські затримали зловмисника, який 21 лютого близько 13.30 в селі Зарванці Вінницького району неподалік автозаправки стріляв по далекобійниках. Під час сутички затриманий здійснив вісім пострілів, влучивши в одного потерпілого п’ять разів в іншого - тричі», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили та опитали очевидців злочину. Відпрацювавши територію можливого перебування правопорушника, поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 40-річний вінничанин, у якого при огляді вилучили пістолет «Форт».

За попередніми даними слідства, між потерпілими та зловмисником виник словесний конфлікт, після чого останній застосував зброю. Чоловік з пристрою для відстрілу гумових куль наніс поранення двом далекобійникам зі Львова. Після чого втік з місця пригоди на таксі. Потерпілі, чоловіки віком 35 та 33 років, отримали непроникаючі поранення різних частин тіла та були доставлені до лікарні, один з них госпіталізований.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство з застосуванням зброї). За таке правопорушення передбачене покарання до 7 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-