Харківську ОДА знову евакуюють через «замінування»

Харківську ОДА знову евакуюють через «замінування»

Укрінформ
У будівлі Будинку рад, де розташовуються Харківська облрада, облдержадміністрація і кілька департаментів Харківської міськради, шукають бомбу.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Близько 09:30 в чергову частину Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в будівлі нібито закладена вибухівка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, кінологи, експерти-криміналісти і вибухотехніки", - наголосила Калмикова.

За її словами, проводиться евакуація громадян.

"Повідомлення про замінування внесене до Єдиного журналу обліку правопорушень, проводиться перевірка", - додала Калмикова.

Як повідомляв раніше Укрінформ, з початку року будівлю ХОДА мінували двічі, але рекорд належить листопаду 2014-го, коли за два тижні було п'ять мінувань. Загалом же за останні роки Будинок рад мінували більш ніж двадцять разів. Щоразу оглянута територія в 10 тис. кв. м, евакуйовані сотні співробітників і відвідувачів - міну, як і "мінерів", не знайшли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-