Аваков анонсував нову поліцію в невеликих містах і селах

Аваков анонсував нову поліцію в невеликих містах і селах

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував появу нової патрульної поліції у невеликих містах та селах України.

Про це міністр пише у Фейсбуці

"Експерименти показали, що така організація забезпечення громадської безпеки дозволяє набагато скоротити час прибуття оперативної групи на виклик - в містах час скорочується з 15-20 хвилин до 7, а в селі - від 1-2 годин до 20 хвилин", - пише він, додаючи, що, як наслідок, підвищується ефективність роботи на місці і кількість правопорушень, розкритих "по гарячих слідах". Зокрема, кількість звернень до поліції в експериментальних ділянках зросла на 40-50 відсотків.

"Найближчими днями ми починаємо впровадження нового принципу організації роботи районних відділів і відділень поліції відразу в трьох областях: Київській, Харківській і Львівській. Починаємо з Київської області. Всього - вже сьогодні на патрулювання малих міст і сіл Київської області вийшли 83 нових групи в 11 територіальних відділах Київської області.

Далі поліцейські вийдуть із кабінетів на вулиці у всіх 430 малих і середніх містах, 880 селах і 28 тисячах селищ України, в яких проживає 24 мільйони людей - половина країни", - наголошує глава МВС й уточнює, що всього буде сформовано 1476 груп швидкого реагування, в яких будуть задіяні 12 тисяч підготовлених поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-