ДТП за участю «швидкої»: вижив фельдшер, оголошений загиблим

ДТП за участю «швидкої»: вижив фельдшер, оголошений загиблим

Укрінформ
Фельдшер, оголошений загиблим у ДТП у Харкові на проспекті Тракторобудівників за участю машини швидкої допомоги вижив.

Про це журналістам розповіла віце-мер Харкова Світлана Горбунова-Рубан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас живий ще один постраждалий із складу бригади швидкої допомоги. Колишня інформація отримана з обласного управління охорони здоров'я, вона помилкова... Фельдшер вижив, хоча його стан украй важкий", - відзначила Горбунова-Рубан.

За її словами, підтверджено загибель трьох людей, постраждали чотирнадцять.

"Один з постраждалих, 23-річна пасажирка швидкої, мати загиблого хлопчика, знаходиться в обласній травматологічній лікарні. Маму прооперували, вона переведена в реанімаційне відділення, на ранок вона жива", - додала Горбунова-Рубан.

За її словами, за меддопомогою звернулися 8 людей - пасажири автобуса: "У невідкладній допомозі залишаються двоє постраждалих: чоловік із щелепно-лицьовою травмою, і 11-річна дитина, вона у нейрохірургії. Їх життю ніщо не загрожує".

Як говорить слідчий відділу розслідувань ДТП поліцейського главку В'ячеслав Лобас, з'ясовується причина смерті водія швидкої, "оскільки на даний момент не встановлена причина зміни руху авто".

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого у результаті зіткнення машини швидкої допомоги і пасажирського автобуса на місці загинули водій швидкої і жінка-медик, у лікарні померла 4-річна дитина. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-