Розвідка передала ОБСЄ дані про російські танки під Донецьком і Козацьким

Розвідка передала ОБСЄ дані про російські танки під Донецьком і Козацьким

Укрінформ
Російські окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості, зберігають танки, артилерійські системи калібром понад 100мм та міномети у районах Шимшинівки, Донецька та Козацького.

Про це поінформовані спостерігачі ОБСЄ, повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони України.

"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Шимшинівки, Донецького та Козацького забороненого Мінськими домовленостями озброєння - мінометів, танків, САУ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ГУР, ситуація в зоні проведення АТО залишається складною.

"Противник продовжує вогневий вплив на сили АТО. Протягом доби здійснено 29 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів та зенітних установок ЗУ-23-2, з них: сім - Луганське, Зайцеве, Новгородське (Слов'янський напрямок); 22 - Авдіївка, Опитне, Піски, Мар'їнка (Донецький напрямок)", - повідомили у розвідці.

Відповідно до інформації ГУР, основні зусилля противника протягом минулої доби зосереджувались на підтриманні угруповання російських окупаційних військ у готовності до негайного задіяння, а також посиленні/перегрупуванні підрозділів на Слов'янському, Донецькому, Волноваському та Маріупольському напрямках.

Також мало місце ведення противником розвідки сил АТО із залученням БПЛА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-