Поліція розслідує обстріл будинку помічника нардепа у Харкові

Поліція розслідує обстріл будинку помічника нардепа у Харкові

Укрінформ
За фактом пошкодження вікна у квартирі 31-річного харків'янина відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій ГУ Національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Потерпілий звернувся в поліцію Московського району Харкова напередодні близько півночі. За його словами, він почув якесь бахкання і стук у шибку. Коли відкрив жалюзі, схожий звук повторився. Чоловік побачив, що скло у вікні пошкоджене, і негайно звернувся до поліції", - зазначила вона.

За словами Калмикової, за згаданою адресою виїжджали співробітники слідчо-оперативної групи Московського відділу поліції.

"Правоохоронці провели огляд місця події та опитали власника квартири. З'ясувалося, що металева кулька діаметром приблизно 12 мм розбила перше скло у вікні й застрягла в ньому. Експерти виключили використання в цьому випадку вогнепальної зброї. Характер пошкоджень і причини їх виникнення встановить експертиза. Розслідування триває", - додала вона.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 23 січня Денис Корнєв, помічник народного депутата України Олександра Кірша, заявив у Facebook, що вночі невідомі обстріляли його будинок. Він пов'язав цей факт зі своєю діяльністю журналіста, правозахисника, помічника нардепа і кримінальною справою 12-річної давнини. За його словами, хтось вирішив перейти до радикальних заходів і його залякати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-