Поліція показала кадри різанини в Драгобраті

Поліція показала кадри різанини в Драгобраті

Відео
Укрінформ
Учасників подій на турбазі у Драгобраті підозрюють у причетності до кількох злочинів.

Національна поліція опублікувала відеозаписи камер спостереження, на яких зафіксовані резонансні конфлікти за участю бійців "Правого сектору".

«Йдеться про конфлікт на автозаправній станції у Львівській області напередодні Нового року, а також про бійку на території туристичної бази в урочищі Драгобрат на Закарпатті», - йдеться у повідомленні.

Департамент зазначає, що 28 грудня 2015 року у приміщенні однієї з АЗС у Пустомитівському районі Львівської області стався інцидент, під час якого відвідувач вчинив сварку з іншим відвідувачем і персоналом АЗС та здійснив кілька пострілів у стелю з бойової зброї.

10 січня 2016 року цей же громадянин разом із чотирма іншими вчинили бійку з персоналом однієї з турбаз у "Драгобраті" на Закарпатті. Під час конфлікту громадяни погрожували зброєю та використовували підручні засоби. Наразі всі п'ятеро учасників бійки на території туристичної бази арештовані згідно з рішеннями суду.

Нагадаємо, що стосовно затриманих зловмисників відкриті дев'ять кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 4 ст. 296 (Хуліганство), ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 187 (Розбій) і ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-