Снігопади на Одещині затримують поїзди

Снігопади на Одещині затримують поїзди

Укрінформ
На Одеській залізниці через негоду затримуються 10 поїздів.

Про це повідомляє прес-центр Одеської залізниці. 

«Через негоду затримано 10 поїздів: з них 7 пасажирських та 3 вантажних поїзда. Час затримки поїздів у середньому становить годину. Просимо пасажирів із розумінням поставитися до складнощів у роботі залізничників, які роблять все можливе для якнайшвидшого курсування усіх поїздів згідно з графіком», - йдеться у повідомленні.

Понад 1,5 тис. залізничників та 7 одиниць снігоприбиральної техніки задіяні у снігоборотьбі на Одеській залізниці вже другу добу. Залізничники очищують від снігу колії та стрілочні переводи на станціях Одеса-Головна, Одеса-Сортувальна, Одеса-Застава-І, Берегова, Чорноморська та Знам'янка-Сортувальна, а також на перегонах Олександрія - Королівка, Долинська - Кропивницька, Мартинівська - Вознесенськ. Полегшує прибирання снігу на станціях робота системи електрообігріву стрілок. Снігоприбиральні роботи наразі тривають. 

Додамо, що погіршення погодних умов на території України 17-18 січня є наслідком активного південного циклону «Futaba». У зв'язку з інтенсивними опадами у вигляді снігу, мокрого снігу, льодяного дощу та дощу, а також з посиленням вітру до 17-22 м/с (місцям до 25 м/с) в південних, центральних та східних областях України синоптики визначили другий рівень небезпеки погоди. Найбільш складна ситуація фіксується в Одеській та Миколаївських областях, де висота снігового покрову досягає 30 см, а місцями - до 50 см.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-