Полозов розповів, як у Верховному суді Криму

Полозов розповів, як у Верховному суді Криму "глушать" інтернет

Ексклюзив
Укрінформ
Микола Полозов, що став захисником Ахтема Чийгоза, який проходить у "справі 26 лютого", повідомив про глушіння Інтернету в будівлі Верховного суду Криму.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю кореспондентові Укрінформу.

"У Сімферополі в деяких місцях явні проблеми з інтернетом. Наприклад, у приміщенні Верховного суду Криму я ніяк не міг вийти в Мережу. А тільки-но відійшов трохи далі, проблем із зв'язком вже не було", - каже Полозов.

Через це адвокату доведеться змінювати схему висвітлення цього процесу. Якщо раніше він у таких випадках онлайн писав про все у Твіттері, то тепер лише після засідання буде робити своєрідне велике Summary для публікації у соцмережі.

Адвокат також звернувся до українських ЗМІ: "Будь ласка, зверніть на цей процес додаткову увагу, направляйте в Сімферополь своїх кореспондентів (але звичайно, з урахуванням того, чи не загрожуватиме їм тут якась небезпека, судове переслідування)".

Повністю інтерв'ю з Миколою Полозовим незабаром вийде на сайті Укрінформу.

Нагадаємо суть так званої «справи 26 лютого»: напередодні окупації Криму російськими військами в Сімферополі біля стін ВР АРК відбувся багатотисячний мітинг, учасниками якого були, з одного боку, прибічники Меджлісу кримськотатарського народу, який виступав за єдину Україну, з іншого - сепаратистської організації «Русское единство», яка виступала за приєднання Криму до РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-