Бойовики відкрили прицільний вогонь по будинках під Маріуполем

Бойовики відкрили прицільний вогонь по будинках під Маріуполем

Укрінформ
Ворожа диверсійно-розвідувальна група здійснила у четвер збройну провокацію біля Комінтернового під Маріуполем, обстрілявши будівлі місцевих жителів у селищі Водяне, а потім - позиції сил АТО.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні близько 10.30 ворожа диверсійно-розвідувальна група була помічена біля тимчасово окупованого селища Комінтернове, що у так званій "сірій зоні" неподалік Маріуполя. Диверсанти збирались вчинити чергову збройну провокацію та пожертвувати для цього життями мешканців селища Водяне, яке розташоване неподалік, відкрили прицільний вогонь по будівлях місцевих з перенесенням його на позиції одного з українських підрозділів, який виконує завдання на тому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Відбулося бойове зіткнення, в результаті якого українські військові дали відсіч диверсантам та врятували місцевих жителів.

За інформацією українських розвідників, Комінтернове, яке всупереч будь-яким домовленостям, зайняли окупанти, стало однією з баз із підготовки диверсійно-розвідувальних груп противника. "Ці спеціально підготовлені організовані злочинні угруповання ватажки бойовиків у найближчому майбутньому збираються використати для подальшої ескалації конфлікту, провокацій підрозділів сил АТО на порушення умов і без того хиткого перемир'я, а також чинення психологічного тиску на мирних мешканців, які стали заручниками злочинної діяльності підтримуваних Росією бандитів", - повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Також наголосили, що з моменту набуття чинності останніх вимог щодо припинення вогню  (00:00 годин 14 січня) гібридні російсько-терористичні банди курсу не змінили й продовжують обстріли. "З опівночі агресори вже близько 20 разів відкривали вогонь у бік позицій українських воїнів. Тривають обстріли й зараз", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-