АТО: бойовики 70 разів порушили тишу

АТО: бойовики 70 разів порушили тишу

Укрінформ
За минулу добу бойовики відкривали вогонь 70 разів.

 Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Під завершення минулої доби бойовики російсько-терористичних бандформувань встановили новий післяноворічний рекорд. Зафіксовано 70 випадків порушення кремлівськими маріонетками умов незастосування зброї в зоні проведення АТО", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, після 18.00 години бандити не припинили обстрілювати зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів позиції українських військ біля Донецька та Горлівки. 

Найгарячіше було біля н.п. Піски, Опитне, Авдіївка, Мар’їнка, Новгородське, Зайцеве та Майорськ. 

Окрім того, військові в районі Опитного та Зайцевого потрапили під вогонь 82-мм мінометів. Поблизу Новгородського та Майорська працювали також ворожі снайпери.

Режим «повної тиші», про дотримання якого вчора знову було домовлено у Мінську, супроводжується виключно в односторонньому порядку – силами АТО.

В свою чергу, проросійські організовані злочинні угрупування з 00.00 годин 14 січня вже щонайменше 10 разів застосовували зброю. Зокрема, зі стрілецької зброї обстрілювали українських воїнів неподалік Пісків та Верхньоторецького, з автоматичних станкових гранатометів – поблизу Опитного, з підствольних гранатометів – поруч із Новгородським, біля Зайцевого застосовували великокаліберний кулемет.

На Луганщині та Маріупольському напрямку вчора та вночі обстановка залишалась спокійною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-