Чоловіки у камуфляжі влаштували різанину на курорті в Карпатах

Чоловіки у камуфляжі влаштували різанину на курорті в Карпатах

Укрінформ
Сьогодні вранці в одному з комплексів відпочинку на гірськолижному курорті Драгобрат (Рахівщина) сталася сутичка із застосуванням холодної зброї. Молодики в камуфляжі зчепилися з охоронцями комплексу відпочинку. В результаті двоє працівників закладу в лікарні у важкому стані.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Закарпатській області.

«Вранці до чергової частини Рахівського відділення Тячівського відділу ГУНП в Закарпатській області надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в смт Ясіня, урочище «Драгобрат», на території туристичної бази невідомі особи, одягнуті в камуфльований одяг, вчинили бійку з обслуговуючим персоналом із застосуванням зброї. На місце події виїхала рота поліції особливого призначення ГУНП Закарпатської області.

Встановлено, що в результаті бійки два охоронці турбази отримали важкі тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні. Медики звітували про різані рани, множинні гематоми голови, перелом ноги», - повідомляють в прес-службі поліції.

Тут зазначили, що нападників було п’ятеро. Наразі вони затримані, встановлюється, хто вони.

За фактом бійки відкрито кримінальне провадження за ст.296, ч. 4 (хуліганство) та ст.263 ч.1 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, зазначають в міліції.

На даний час проводяться необхідні слідчі дії, триває розслідування.

Очевидець сутички розповів, що бійка почалася через відмову молодиків в камуфляжі, як були до того ж напідпитку, розплатитися за замовлення в ресторані.

«Чи то АТОшники, чи то ПС прийшли на базу. Почали вимагати "гостину", проте розраховуватись за надані послуги відмовилися, - передає слова очевидця, що побажав залишитися анонімом портал Голос Карпат. - Коли охоронець закладу зробив їм зауваження, його сильно побили, наразі він при смерті у лікарні. Кухарю зламали ногу, а також почали бити відвідувачів. На місце прибув хазяїн закладу зі зброєю. Прикладом вирубив одного з хуліганів, інших узяв на мушку. За цей час до них на допомогу прийшли сусіди закладу та охорона. Хуліганів побили, зв’язали скотчем та викликали міліцію. Зв’язаних розбійників передали правоохоронцям», - розповів очевидець.

Представник "Правого Сектора" Андрій Крижевський вже прокоментував сутичку та заперечив участь у ній бійців ПС.

«Я не знаю, хто це був, але бійці батальйонів "Захід" Правого Сектора мають важливіші справи, ніж влаштовувати п'яні сутички. Припускаю, що це чергова провокація. Інформація щодо даної сутички, яку я отримав, 100 % не відноситься до нашого руху! Ймовірно, ті, хто були там, самі про себе заявлять», - зазначив Крижевський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-