Розвідка повідомила ОБСЄ, де бойовики ховають танки і CАУ

Розвідка повідомила ОБСЄ, де бойовики ховають танки і CАУ

Укрінформ
Російсько-терористичні війська продовжують приховано розміщувати заборонене Мінськими домовленостями озброєння на Слов'янському та Маріупольському напрямку.

Про це в суботу повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"Протягом доби зусилля противника зосереджувались на: перегрупуванні/посиленні підрозділів; веденні розвідки сил АТО; підвищенні боєздатності з'єднань і частин, їх логістичному забезпеченні; прихованому розміщенні забороненого Мінськими домовленостями озброєння на Слов'янському та Маріупольському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в ГУР, представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Дебальцеве та Моспине забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків та CАУ.

Загалом, за даними розвідки, ситуація в зоні АТО залишається складною. 8 січня здійснено 29 обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї та гранатометів, з них: 19 - Луганське, Майорськ, Троїцьке, Новгородське (Слов'янський напрямок); 10 - Мар'їнка, Опитне, шахта Бутовка, Піски (Донецький напрямок).

Водночас, особовий склад російсько-терористичних військ продовжує здійснювати кримінальні злочини проти населення окупованих територій. Так зване "міністерство державної безпеки ДНР" проводить розслідування випадків викрадення та незаконного позбавлення волі жителів у місті Єнакієве. За підозрою у причетності до злочинної діяльності затримано військовослужбовця однієї з військових частин окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-