Прем'єр доручив

Прем'єр доручив "увімкнути" Одещину якнайшвидше

Укрінформ
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив узяти на особливий контроль відновлення електропостачання в Одеській області, де без енергопостачання залишаються 64 населені пункти. 

Про це глава уряду сказав на засіданні Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, 8 січня, повідомляє Урядовий портал

"Під час засідання представник Одеської ОДА Сергій Помазан прозвітував, що наразі в області без енергопостачання перебувають 64 населені пункти. Глава уряду доручив заступнику міністра енергетики та вугільної промисловості взяти на особливий контроль відновлення електропостачання на Одещині, а також у Дніпропетровській та частині Донецької областей", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, за даними ДСНС, 7-8 січня внаслідок несприятливих погодних умов сталося знеструмлення 117 населених пунктів у 5 областях: Одеська - 64 н.п., Донецька - 22 н.п., Дніпропетровська - 16 н.п., Кіровоградська - 10 н.п., Черкаська - 5 н.п.

Водночас глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив про 107 населених пунктів без світла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-