На півдорозі до бойовиків перехопили півмільйона й банківські картки

На півдорозі до бойовиків перехопили півмільйона й банківські картки

Фото
Укрінформ
Учора на лінії розмежування прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили значну суму кошті та  банківські картки на різних людей, які везли на тимчасово непідконтрольну територію.

Про це повідомляє пресс-служба Держприкордонслужби України.

«В контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве», що  в Донецькій області, під час огляду автомобіля «Gelly», який слідував до н.п. Горлівка, прикордонники та працівники митниці виявили 328 тисяч гривень, майже 3 тисячі доларів США та 40 банківських карт, які громадянин України намагався приховано перевезти в корпусі повітряного фільтра автомобіля та порожнині в районі перемикача коробки передач», - йдеться у повідомленні.

Також в КПВВ «Новотроїцьке» під час здійснення заходів перевірки прикордонники Донецького загону помітили, що водій  автомобіля «Аudi» помітно хвилюється, тому даний транспортний засіб направили на поглиблений огляд. У результаті в салоні автівки виявили 230 тисяч гривень, 1300 російських рублів  та декілька банківських карток, які громадянин України намагався перевезти на тимчасово непідконтрольну територію.

Виявлені грошові кошти та банківські картки вилучені встановленим порядком та передані компетентним органам для прийняття правового рішення.

Фото: Держприкордонслужби України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-