Іслямов розказав про підготовку батальйону для

Іслямов розказав про підготовку батальйону для "очищення" Криму

Відео
Укрінформ
Активісти блокади Криму мають намір залишатися на тому ж місці і формувати там батальйон для участі в майбутньому звільненню півострова від російської окупації.

Про це заявив в інтерв'ю "КотТВ" заявив один з організаторів блокади Ленур Іслямов, повідомляє "Українська правда".

"Ми звідси не підемо. Далі тут ми будемо формувати батальйон, який буде допомагати, в тому числі, і поліції ... і буде готуватися для входу в Крим, тому що це нова поліція, яка буде всередині Криму, нова Нацгвардія, яка буде там вже очищати Крим від тих "сепараторів", які там засіли, і від тих небажаних елементів, від ворожих елементів, які там залишаться після визволення Криму", – сказав він.

За його словами, після повернення півострова до складу України, він буде вже кримськотатарський, а не "псевдоросійський, псевдоукраїнський, псевдотатарский", яким він, за словами Іслямова, був раніше.

"Ми зараз, зайшовши в Росію, як Нео, як "Матриця", ми зруйнуємо її і через Крим буде звільнення всієї Росії, в тому числі. України, в першу чергу, а потім Росії", – додав Іслямов.

За його словами, через Крим відбудеться розпад Росії.

"Це (Крим) – такий токсичний актив, який вона проковтнула, який розкладе цю країну на складові. Вона перетворитися в мультидержаву, яка буде всередині Росії сформована на базі того, що залишиться від Росії", - сказав.

Як відомо, 31 грудня Іслямов заявив про зняття постів продуктової блокади Криму. За його словами, це було зроблено через рішення Кабміну про заборону поставок товарів і послуг в Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-