Мер Генічеська заявив, що до Путіна не звертався і нічого не просив

Мер Генічеська заявив, що до Путіна не звертався і нічого не просив

Укрінформ
Мер Генічеська Олександр Тулупов не звертався до Володимира Путіна з проханням забезпечити місто газом, як про це повідомили російські ЗМІ.

Про це заявив сам мер міста, пише МОСТ.

«Як я взагалі міг звернутися до президента Росії?» - дивується Тулупов, при цьому зазначивши, що розмови з приводу проблеми газозабезпечення Генічеська він вів тільки з українською стороною.

Як повідомляло агентство, раніше голова "Чорноморнафтогазу" Ігор Шабанов заявив про те, що на запит української сторони у понеділок ввечері компанія приступила до постачань газу до Генічеська.

Його слова підтвердив і віце-прем'єр-міністр РФ Дмитро Козак, який вже через годину після того, як прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков повідомив, що Володимир Путін доручив розглянути питання про можливість постачати газ з окупованого Криму до Генічеська «з гуманітарних міркувань», відрапортував про відновлення подачі газу з півострова в місто.

При цьому в НАК «Нафтогазі» спростували інформацію про те, що з території окупованої Росією Криму відновили постачання газу в Генічеськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-