Справа 26 лютого:

Справа 26 лютого: "Няшу" дивує, що фігуранти не змирилися

Укрінформ
Так званий прокурор Криму Наталія Поклонська має намір вимагати винесення "суворого вироку" що знаходиться вже майже рік під арештом фігуранту справи "26 лютого" Ахтему Чийгозу.

Про це повідомляє "Крим Реалії".

"Вже відбулося перше засідання у справі одного з безпосередніх організаторів - Ахтема Чийгоза. Він і його спільники перебувають під вартою. Судові слухання будуть в січні з 15 числа. І там ми наполягатимемо на суворому вироку, оскільки це організатори", - повідомила Поклонська.

За її словами, "їх поведінка під час досудового слідства "свідчить про те, що люди не розуміють і намагаються тішити себе ілюзіями, що вони зароблять певні бонуси".

Як заявила "прокурор", "ці товариші сидітимуть, і дуже довго".

Нагадаємо, 28 грудня в Сімферополі у так званому Верховному суді Криму і Центральному районному суді м.Сімферополь відбулися судові засідання у так званій справі "26 лютого". На лаві підсудних були Ахтем Чийгоз, Мустафа Дегерменджі, Алі Асанов, Арсен Юнусов, Ескендер Емірвалієв і Талят Юнусов.

Термін 3,5 року умовно отримав Талят Асанов. Раніше умовний термін два роки у справі "26 лютого" так званий Центральний суд м. Сімферополя оголосив оператору телеканалу ATR Ескендеру Небієву.

Як повідомляв Укрінформ, 26 лютого, напередодні окупації Криму російськими військами у Сімферополі біля стін ВР АРК відбувся багатотисячний мітинг, учасниками якого були з одного боку прихильники Меджлісу кримськотатарського народу, який виступав за неподільну Україну, з іншого - організації "Русское единство", що відстоювала приєднання Криму до РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-