У Лозовій боєць АТО тяжко поранив ножем двох чоловіків

У Лозовій боєць АТО тяжко поранив ножем двох чоловіків

Укрінформ
Поліція міста Лозова Харківській області розслідує обставини інциденту, в результаті якого учасник АТО тяжко поранив ножем двох чоловіків.

Про це журналістам розповів начальник Лозівського відділу поліції Микола Паламар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У ніч на 27 грудня на автобусній зупинці "Торговий центр" в Лозовій сталася бійка, в результаті чого двоє чоловіків з множинними ножовими пораненнями були госпіталізовані. Особовий склад відділу підняли по тривозі. Встановлено, що потерпілі - чоловіки у віці 32 і 38 років. Вони пили пиво на зупинці, поруч пили пиво троє молодих хлопців у чорній формі. Між ними виникла сварка, після чого один з молодих людей, як з'ясувалося, 21-річний доброволець батальйону "Азов", вихопив ніж і завдав чоловікам тяжкі тілесні ушкодження, після чого втік. Через дві доби він сам прийшов до поліції", - зазначив Павлюк.

За його словами, кримінальне провадження відкрито щодо учасника АТО за статтею, пов'язаною із замахом на вбивство з санкцією до 15 років в'язниці.

"Свідки бійки - продавець і охоронець цілодобового магазину на зупинці, а також 16-річні підлітки - супутники підозрюваного. За інформацією слідства, сварку почали старші чоловіки. За словами підозрюваного, він дістав ножа тому, що нібито побачив в руках у чоловіків зброю, а втік через недовіру до поліції", - додав Павлюк.

Як стало відомо, стан обох потерпілих на даний момент вкрай важкий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-