Реабілітаційний центр для бійців АТО відкрили у Дніпропетровську

Реабілітаційний центр для бійців АТО відкрили у Дніпропетровську

Фото
Укрінформ
Реабілітаційний центр для учасників антитерористичної операції відкрили у Дніпропетровську на базі обласного госпіталю для ветеранів війни.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Центр розрахований на 36 осіб. Курс лікування — 18 днів. За цей час захисникам України надають медичну та психологічну допомогу. Щодня із ними працюють лікарі, психологи, фізіотерапевти та інші фахівці", - йдеться у повідомленні.

Для занять фізичними вправами у центрі є спортзал. Його оснастили сучасним обладнанням та тренажерами, що дозволяє розробляти кінцівки. Для спілкування, перегляду фільмів, релаксації передбачені кімнати відпочинку. Інтер’єр центру створювали волонтери — від кольору стін до текстилю.

Загалом на Дніпропетровщині з метою адаптації учасників АТО до мирного життя застосовується комплексна європейська методика.

В області працюють 23 центри допомоги воїнам і членам їх сімей, "гаряча лінія" психологічної підтримки, є безкоштовні курси англійської мови, комп’ютерних основ і програмування.Усеце допомагає бійцям швидше повернутися до мирного життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-