Донбас: на пунктах пропуску поменшало автівок

Донбас: на пунктах пропуску поменшало автівок

Укрінформ
Протягом п'ятниці загальний пасажиропотік через контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО дещо зменшився. 

Про це повідомляє прес-служба Дерприкордонслужби.

"Стала ситуація із пропуском людей фіксувалася по КПВВ «Новотроїцьке» та «Гнутове» (був перенесений до н.п. Піщевик). Крім того, через «Гнутове» вчора прослідувало вдвічі більше транспортних засобів у порівнянні з попередньою добою", - йдеться у повідомленні.

Загалом через контрольні пункти прослідували така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» - 7920 осіб та 1350 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» - 5105 осіб та 1415 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» - 7990 осіб та 2230 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 1830 осіб та 600 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 2870 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування в КПВВ «Зайцеве» на оформлення очікували 300 та 350 автівок в напрямку в’їзду та виїзду відповідно. У «Мар’їнці» перебували 300 та 230 транспортних засобів. Незначна кількість транспорту знаходилася перед контрольним пунктом «Новотроїцьке» - 15 на в’їзд та 35 на виїзд. Крім того, на «Гнутовому» очікували 70 автівок, що рухалися із тимчасово неконтрольованої території, а черга на виїзд була відсутня. 

Фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-