Київська облрада заблокувала купівлю квартир для сімей загиблих бійців АТО - Янченко

Київська облрада заблокувала купівлю квартир для сімей загиблих бійців АТО - Янченко

Укрінформ
Сьогодні Київська обласна рада не проголосувала за пропозицію про внесення змін до обласного бюджету 2015 року. 

Таким чином, обласні депутати не підтримали поступлення до обласного бюджету 13,2 млн грн для придбання житла сім’ям загиблих воїнів АТО та інвалідам І і ІІ групи з числа військовослужбовців.

Про це повідомила прес-служба Київської облдержадміністрації.

Ці кошти є частиною державної субвенції і за них до кінця року планували закупити ще 16 квартир для учасників АТО та їх сімей. Зокрема, на завтра вже було підготовлено 11 пакетів документів та готувалося підписання такої ж кількості договорів купівлі-продажу.

«Свою позицію у цьому питанні частина обласних депутатів від фракцій  «Батьківщина», «Самопоміч» і «Радикальна партія» пояснюють тим, що вони не мали змоги розібратися у деталях. І це той самий випадок, коли байдужість – це найбільша зрада. Сьогодні ми стали свідками політичної спекуляції і популізму, коли депутати не підтримали своїх же виборців. Якби рішення було проголосовано сьогодні, то завтра вже були б проплачені гроші за квартири і з понеділка люди би заїхали у нове житло. Депутати зволікають час, від цього втрачають лише люди, адже ми не знаємо, яким буде бюджет-2016 і наступний фінансовий рік», - прокоментував рішення обласних депутатів заступник голови Київської ОДА Андрій Янченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-