Ситуація в АТО: карта на 22 грудня

Ситуація в АТО: карта на 22 грудня

Укрінформ
Ситуація в зоні антитерористичної операції дещо ускладнилася.

Як повідомляє прес-центр АТО, зокрема, загарбники здійснили 8 прицільних обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї та гранатометів біля Мар'їнки.

Крім того, тривали збройні провокації проти українських бійців і на інших ділянках лінії розмежування. Зокрема, противник продовжує обстріли в районі Пісків, Опитного, на південь від Авдіївки. По Красногорівці окупанти вчора били із зенітних установок та 82-мм мінометів.

Також із мінометів калібру 82 мм бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО біля Зайцевого, що неподалік окупованої Горлівки. Окрім того, вони застосували гранатомети, стрілецьку зброю, а також заборонені Мінськими домовленостями 120-мм міномети та озброєння танків.

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь з 82-мм мінометів в бік позицій сил АТО біля Старогнатівки.

Загалом упродовж минулої доби зафіксовано 39 випадків порушення проросійськими гібридними бандформуваннями умов припинення вогню, а також два бойові зіткнення.

З опівночі бойовики вже шість разів порушили режим тиші. Всі вони зафіксовані в районі Пісків, Опитного та Авдіївки, де противник застосував стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем.

Як повідомляє Інформаційно-аналітичний центр РНБО, ситуація на сході України станом на 00:00 22 грудня така:

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-