ОБСЄ: В окупованій Горлівці бракує медикаментів

ОБСЄ: В окупованій Горлівці бракує медикаментів

Укрінформ
Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в розмові з медперсоналом міськлікарні №2 окупованої угрупованням "ДНР" Горлівки з'ясували, що в місті критична кількість препаратів для діалізу - їх вистачить лише до 1 січня 2016 року

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в розмові з медперсоналом міськлікарні №2 окупованої угрупованням "ДНР" Горлівки з'ясували, що в місті критична кількість препаратів для діалізу - їх вистачить лише до 1 січня 2016 року.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

"У Горлівці спостерігачі СММ говорили з головним лікарем міської лікарні № 2, який повідомив про термінову необхідність препаратів для лікування нирок. За його словами, неурядова організація була готова привезти медикаменти в місто, але не змогла цього зробити без дозволу так званої "ДНР", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що спостерігачі бачили, як в нефрологічному відділенні перебували вісім пацієнтів, які проходили лікування діалізом.

Як розповів СММ ОБСЄ головний лікар горлівської лікарні, необхідних препаратів для лікування і запасних частин для машин діалізу вистачить лише до 1 січня 2016 року. За його словами, деякі з пацієнтів можуть жити без ліків максимум до двох тижнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-