Штаб АТО показав військовий полігон росіян на Донбасі

Штаб АТО показав військовий полігон росіян на Донбасі

Карта
Укрінформ
Бойовики російсько-терористичних військ використовують звільнені від них території Донбасу в якості полігону для підготовки своїх бандформувань.

Про це інформує прес-центр АТО.

"Члени незаконного збройного формування із голосною назвою "100 бригада" так званої республіканської гвардії "ДНР" регулярно здійснюють неприцільні обстріли позицій сил АТО з окупованої ними Старомихайлівки в напрямку Красногорівки, Зоряного та Гірника, які контролюють українські захисники. Зокрема, вони регулярно застосовують реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", міномети різних калібрів, гранатомети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

У штабі зазначили, що територія України, по якій терористи регулярно ведуть вогонь, використовується як полігон для бойовиків "ДНР".

Характер обстрілів свідчить про підготовку проросійських гібридних бандформувань на цьому напрямку до оборони: "Останнім часом, відповідно до спостережень та аналізу дій бойовиків, окупантами відпрацьовується управління вогнем мінометної батареї, що характерно для дій першого ешелону оборони".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-