Тука розповів, як прикрив «бюджетну пилораму» на 28 мільйонів

Тука розповів, як прикрив «бюджетну пилораму» на 28 мільйонів

Укрінформ
Глава Луганської облдержадміністрації Георгій Тука припинив нецільове використання коштів в області на суму 28 мільйонів гривень.

Про це Тука написав у Фейсбуці

«В Луганській області не тільки під пильним контролем аудиту іде «новорічне освоєння бюджету». Аби хоч трошки пригальмувати апетити «бюджетної пилорами», однією з спецслужб заблоковані обласні рахунки однієї з найкорумпованіших структур в країні, яка відома «ямковими ремонтами». Я сам не тільки заблокував хід підозрілої процедури взаємозаліку на сотні мільйони. Зараз я заблокую ще одну спробу «бюджетної викачки». На цей раз - на 28 мільйонів гривень», - зазначив він.

Як наголосив глава Луганської ОДА, днями буде отримано рекомендації від фахівців щодо інших можливостей «ставити палки» в корупційні колесики».

 «Кінець року - це «жнива» бюджетних коштів! З одного боку, КМУ саме зараз починає виділяти передбачені кошти. З другого боку, користуючись дурацькою багаторічною системою, за якою «неосвоєні» кошти мають повертатись в центр, а регіональні керівники готуються отримувати «на горіхи» за «незадовільне освоєння бюджетних коштів», і користуються мздоїмці всіх рівнів», - додав Тука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-