Невідведені танки бойовиків: місії ОБСЄ показали ще 5 місць

Невідведені танки бойовиків: місії ОБСЄ показали ще 5 місць

Укрінформ
Російсько-окупаційні сили продовжують порушувати Мінські домовленості, зберігаючи у районах Гольмівський, Горлівка, Карло-Марксове, Макіївка, Безіменне танки, артилерійські системи калібром понад 100-мм (САУ) та 122-мм РСЗВ "Град".

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Гольмівський, Горлівка, Карло-Марксове, Макіївка, Безіменне забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм (САУ) та 122-мм РСЗВ “Град”, - йдеться у повідомленні.

Розвідка нарахувала 35 обстрілів позицій сил АТО за минулу добу, у тому числі з 82-мм та 120-мм мінометів, які мали бути відведені від лінії зіткнення.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. Зберігається висока інтенсивність вогневого впливу на сили АТО, у т.ч. із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 13 грудня ц.р. здійснено 35 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, 82-мм та 120-мм мінометів", - зазначають у ГУР.

Так, за даними розвідки, 11 обстрілів відбулися в районах н.п. Луганське, Майорськ, Зайцеве (Слов'янський напрямок); 22 - Новгородське, Авдіївка, Опитне, Піски, Красногорівка (Донецький напрямок); два - Широкине (Маріупольський напрямок).

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-