Правий сектор припиняє блокаду Криму

Правий сектор припиняє блокаду Криму

Укрінформ
З огляду на часткове поновлення електропостачання в окупований Крим, яке є порушенням блокади, та на збільшення російських військ біля адміністративної межі з півостровом, "Правий сектор" вирішив припинити свою участь в блокуванні товарів та переключитись на охорону лінії розмежування з Кримом.

Про це повідомляє штаб військово-політичної операції “Правого сектора” “Блокада Криму”.

"Спостерігаючи в останні дні реакцію РФ на результати акції “Блокада Криму”, ми бачимо концентрацію великої кількості військової техніки та людського ресурсу в близькій відстані від контрольно-пропускних пунктів українських військових та активістів кримської блокади. За таких обставин “Правий сектор” припиняє свою роботу на блокаді в рамках “Кримського майдану”, натомість наші бойові підрозділи будуть направлені на підсилення бійців ЗСУ, які обороняють українські кордони на лінії розмежування з окупованим Кримом", - йдеться у заяві.

Представники ПС висловили своє розчарування поновленням постачання електроенергії до окупованого півострова. "Остання заява Меджлісу кримсько-татарського народу (про відновлення електропостачання по лінії "Каховка-Титан" - ред.), яка не була узгоджена з нами та іншими представниками громадських організацій, добровольчих батальйонів та патріотичних рухів, що входять до штабу “Кримського майдану” на чолі з Ленуром Іслямовим, спрямована на поступки як зовнішнім, так і внутрішнім ворогам України", - зазначили у штабі ПС.

Фото: ПС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-