Харківський снігопад повалив 750 дерев і зірвав хокейний матч

Харківський снігопад повалив 750 дерев і зірвав хокейний матч

Відео
Укрінформ
У Харкові  через негоду призупинено матч між «Витязем» та «Білим Барсом», який  мав проходити  в рамках 26-го чемпіонату України з хокею.

Про це повідомляє Федерація хокею України.

«Сьогодні у Харкові мав відбутися матч №70 між командами «Витязь» (м. Харків) та «Білий Барс» (м. Біла Церква). Через сильні снігопади у місті було знеструмлено ряд житлових будинків та об'єктів інфраструктури, в тому числі й льодову арену «Салтівський Лід». Матч було зупинено на шостій хвилині у зв'язку з форс-мажорними обставинами, після чого з'явилася інформація, що відповідні місцеві органи не можуть гарантувати стабільну подачу електроенергії», - йдеться в повідомленні.

Як пише у Твіттері @ХАРКІВ, у місті всього сталося 156 обривів ліній електропередач, через що було знеструмлено 1420 приватних і 26 багатоповерхових будинків. На 13:00 впало понад 750 дерев і 2 400 великих гілок (по регіону в цілому).

У Комінтернівському районі без світла залишився дитячий садок, у Київському - дитсадок і кілька шкіл. У Ленінському районі сталося 13 поривів електромереж міськсвітла і 24 пориви районних електромереж.

Відео: Корень в квадрате|Новости Харьков

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 1 грудня  та вночі  північно-західною частиною області пройшовся сильний вітер зі снігом. За 12 годин у місті випало більше половини місячної норми опадів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-