Під Мар'їнкою засіли кілька груп ворожих снайперів

Під Мар'їнкою засіли кілька груп ворожих снайперів

Укрінформ
Російсько-терористичні війська використовують, крім стрілецького озброєння, також 82-мм і 120-мм міномети, зенітні установки, гранатомети різного типу, штатне озброєння ББМ. Кілька разів терористи обстріляли населені пункти, що перебувають під власним контролем.

Про це у Фейсбуці повідомляє керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«В районі Опитного обстріл здійснювався також зі штатного озброєння ББМ (кілька одиниць БМП-2). Активність піхотних груп бойовиків, в т.ч. за підтримки бронетехніки, фіксується в районі н.п. Авдіївка (у т. ч. з використанням мінометів), Опитне (т. ж. з боку ДАП і Спартака застосовувалися АГС-17 і СПГ-9), Піски (з гранатометів і ЗУ-23-2), Мар'їнка, Сизе, Широкине, Гранітне, Лозове, Красногорівка (особливо активні обстріл – в т.ч. з мінометів і штатного озброєння ББМ), в районі Новгородського і Новотроїцького, на Світлодарському плацдармі (н.п. Луганське, обстріл з гранатометів), Трьохізбенка, Щастя», - вказується в повідомленні.

Як наголошується, у районі Мар'їнки зафіксована активність відразу кілька груп снайперів.

«В обох випадках після відкриття вогню у відповідь силами АТО після нетривалого бою терористи відійшли на вихідний рубіж», - отмечаает «ІС».

Продовжує фіксуватися активність ДРГ та дрібних піхотних груп бойовиків на передньому краї і на нейтральній смузі (з метою проведення розвідки, мінування місцевості і неочікуваних обстрілу з дальності ефективного вогню).

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-