Перенесений

Перенесений "Чонгар" відкрили для автівок

Укрінформ
Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Чонгар", розташований на в'їзді в тимчасово окуповану Автономну Республіку Крим, сьогодні, 30 листопада 2015 року з 10.00 відновив пропуск автомобільного транспорту.

Про це повідомляє Херсонська обласна державна адміністрація.

«Контрольний пункт в'їзду-виїзду «Чонгар», сьогодні, 30 листопада 2015 року з 10.00 відновив пропуск автомобільного транспорту. Прикордонний і митний контролі перенесено ближче до адміністративної лінії з тимчасово окупованою територією АР Крим, що зменшило відстань, яку долають пішоходи», - повідомив помічник начальника з питань взаємодії зі ЗМІ Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Максим Сорока.

За словами Сороки, переміщення контрольного пункту на нове місце дало змогу поліпшити інфраструктуру і комфортність перетину як для пішоходів, яким виділено безпечні окремі смуги руху, так і для автомобільного транспорту - збільшено кількість смуг руху, виділено місця для відстою транспорту. Крім того, за словами голови Генічеської районної державної адміністрації Олександра Воробйова, зараз тривають роботи з облаштування сервісної зони, їх планується завершити в четвер, 3 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-