У Кривому Розі мітингувальники прорвалися до міськради. З ними Парасюк

У Кривому Розі мітингувальники прорвалися до міськради. З ними Парасюк

Укрінформ
У Кривому Розі учасники народного віча з боєм прориваються до приміщення міської ради.

Про це повідомив телеканал «112 Україна».

«Зараз вони знаходяться в холі будівлі. Між активістами і поліцейськими зав'язалася словесна перепалка», - йдеться у повідомленні.

Нардеп Володимир Парасюк закликав поліцейських пропустити решту активістів у міськраду.

На зустріч із криворіжцями прибули нардепи Семен Семенченко, Володимир Парасюк, Ярослав Маркевич. Очікується приїзд Єгора Соболєва.

На площі біля Козака Рогу видніються українські державні прапори, прапори організацій «Правий сектор», «Січ», «Сокіл».

Представники «Самопомочі» говорять, що очікували на мітингу 7 тисяч людей, однак ЗМІ повідомляють, що прийшло на площу навіть більше, незважаючи на погану погоду.

Нагадаємо, сьогодні у Кривому Розі біля будівлі міської ради відбувається народне віче на знак протесту проти результатів виборів міського голови.

Криворізький міськвиборчком оголосив Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів міського голови. За результатами підрахунку голосів, Вілкул набрав 49%, його суперник Юрій Милобог - близько 48%. Розрив між кандидатами становить лише 752 голоси.

У четвер народні депутати ухвалили постанову про утворення Тимчасової спеціальної комісії з питань перевірки фактів порушень під час проведення повторного голосування на виборах Криворізького міського голови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-