Правоохоронців відвели від опор ЛЕП на Херсонщині - Ківа

Правоохоронців відвели від опор ЛЕП на Херсонщині - Ківа

Укрінформ
Частини Міністерства внутрішніх справ, які в суботу прибули на місце підриву опор ЛЕП у Херсонській області, відведені у місця постійної дислокації, блокада Криму триває.

Про це написав у Фейсбуці начальник департаменту  протидії наркозлочинності Національної поліціі Ілля Ківа.

"Частини МВС на даний момент перебувають у місцях своєї постійної дислокації, блокада триває! Світла в Криму немає", - написав Ківа.

Водночас він висловив переконання, що  якби одеськими спецпризначенцями, які прибули на місце підриву опор ЛЕП у Херсонській області, командував хтось інший, то проблем було б набагато більше. 

"З приводу того, хто мене туди послав. Я сам попросив мене туди направити, бо вважав і вважаю, що знаю цих людей і багато хто знає мене - хто по блокаді Криму, хто воював під моїм командуванням, і я зможу вирішити цю проблему краще, ніж хтось інший з мого відомства. Розуміючи, що якщо туди поїде хтось інший з одеськими спецпризначенцями, проблем було б набагато більше і вони були б значно складнішими", - написав Ківа.

За його словами, з цивільних ніхто не постраждав, окрім дівчини-журналістки. Ківа зауважив, що вважає цю ситуацію "надуманою" для  привернення більшої уваги з боку громадськості.

Нагадаэмо, в суботу у Херсонській області біля завалених внаслідок підриву опор ЛЕП кримськотатарські активісти, які намагаються перешкодити їх відновленню, були оточені озброєними спецпризначенцями.

Водночас Ківа, який перебував на місці конфлікту, заявив, що основним завданням було  зберегти життя протестувальників від ураження електричним струмом. За даними активістів з місця подій на Херсонщині, травм під час сутичок із силовиками зазнали 6 чи 7 осіб.

Фото: Гражданская блокада Крыма, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-