Бойовики не дають ремонтувати газопровід, тисячі людей без тепла

Бойовики не дають ремонтувати газопровід, тисячі людей без тепла

Укрінформ
Тисячі людей на Донеччині лишаються без тепла через обстріли терористів, які заважають ремонтникам лагодити пошкоджені мережі газопостачання.

Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Постійні обстріли з боку окупованої території не дозволяють проводити відновлювальні роботи на мережах. За планом Донецької ОДА уже мали подати газ в Мар'їнку та Красногорівку, але восьмий день саперів не допускають до розмінування території, а ремонтників - до латання 800 метрів газової труби. Скоро зима, а 15 тисяч людей залишаються без тепла», - повідомив очільник області.

Крім того, за його словами, терористи заважають проводити ремонт ліній енергопостачання на окупованій ними території. «П'ять днів тому обстріляли селище Гранітне. Ми відновили лінії електропередач на території, контрольованій українською владою. Але з того боку одна електрична опора впала, інша - критично похилилась. В доступі до ремонту українській стороні відмовлено, оскільки, за нашими даними, там стоїть батальйонна група російських терористичних військ», - пояснив Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-