Краматорська ТВК хоче перерахунку голосів на 19 дільницях

Краматорська ТВК хоче перерахунку голосів на 19 дільницях

Укрінформ
У Краматорську міська ТВК ухвалила невмотивоване рішення про перерахунок голосів ще на одній, вже третій виборчій дільниці.

Про це у понеділок повідомили в Донецькій обласній організації ВОО "Комітет виборців України" з посиланням на свого спостерігача Олександра Подоляна, який проводить громадське спостереження за місцевими виборами в рамках загальнонаціональної кампанії ГМ «Опора».

"Краматорська міська ТВК прийняла рішення про проведення повторного підрахунку голосів на ДВК № 141036. Результати голосування за кандидатів на пост міського голови у протоколі комісії такі: Єфімов - 377 голосів, Панков - 440 голосів", - повідомив спостерігач, зазначивши, що рішення ТВК є невмотивованим.

"На сьогодні це вже третя дільниця, щодо якої ТВК приймає рішення так само. В цілому ТВК хоче перерахувати результати вже на 19 дільницях. Проте, щодо останніх ДВК, окрім трьох невмотивованих, у комісії були причини", - констатував Подолян.

Він навів приклад мотивованих причин для перерахунку голосів на дільницях. Так, на двох були складені спостерігачами від кандидата Єфімова акти про порушення. В одному з актів спостерігач повідомляє, що на ДВК № 141051, розташованій на території школи № 22, знайшли пакет, в якому був 121 бюлетень з різних дільниць. В іншому акті спостерігач повідомляє, що у дворі приміщення ДВК № 141022, розташованої в школі № 8, було розкидано кілька десятків бюлетенів. Такі самі рішення про перерахунок голосів були ухвалені щодо ДВК № 141023 і ДВК № 141024, які теж знаходяться у приміщенні школи № 8.

Нагадаємо, що невмотивовані рішення про проведення повторного підрахунку голосів Краматорськ міська ТВК вже раніше прийняла по двох дільницях - ДВК № 140974 і ДВК № 141018.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-