Російський спецназ перекидають під Донецьк - ГУР

Російський спецназ перекидають під Донецьк - ГУР

Укрінформ
Спецназ РФ посилюють і перекидають на передову на Донецькому напрямку.

Про це повідомляється на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Представникам Місії надана інформація про наявність у районах Первомайськ, Стаханов, Первомайське та Донецьк танків, артилерійських систем противника калібром понад 100-мм (САУ) та 122-мм РСЗВ “Град”, - зазначили в розвідці.

Згідно з даними ГУР, основні зусилля противника були зосереджені на посиленні передових підрозділів першого ешелону 1 армійського корпусу (сформований на території так званої "ДНР") на Донецькому напрямку за рахунок прихованого перекидання підрозділів спеціального призначення ЗС РФ. Також противник продовжував приховувати озброєння та військову техніку у заборонених Мінськими домовленостями районах на Сєверодонецькому та Донецькому напрямках.

Крім того, відбувалася ротація підрозділів 2 АК (сформований на території так званої "ЛНР"), які розташовані вздовж лінії зіткнення на Слов'янському напрямку. Противник здійснював також фортифікаційне обладнання переднього краю оборони підрозділів 1 АК на Слов'янському, Донецькому та Волноваському напрямках.

Також спостерігалося ведення розвідки сил АТО із залученням диверсійних розвідувальних груп на Донецькому напрямку, розвідувальних підрозділів бригад першого ешелону та засобів радіоелектронної розвідки ЗС РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-