Генштаб заперечує загибель 15 бійців

Генштаб заперечує загибель 15 бійців

Укрінформ
Інформація про нібито загибель 15 загиблих українських військових 7 листопада не відповідає дійсності.

Про це повідомила прес-служба Генерального штабу України на сторінці у Фейсбуці

"Деякими українськими ЗМІ нещодавно були оприлюднені повідомлення щодо нібито загибелі 15 військовослужбовців Збройних Сил України у результаті обстрілів під містом Донецьк 7 листопада 2015 року. Генеральний штаб ЗС України категорично спростовує таку інформацію, оскільки вона недостовірна та розповсюджується з метою дискредитації сил АТО", - йдеться у повідомленні.

В Генштабі наголосили, що обстановка у зоні АТО 7 листопада 2015 року була "відносно спокійна".

"Обстріли сил АТО характеризувалися як неприцільні, та велися зі стрілецької зброї та гранатометів. За добу 7 листопада 2015 року було поранено одного бійця (підрив на невідомому вибуховому пристрої)", - зазначається у повідомленні.

 В ГШ ЗСУ закликали представників вітчизняних ЗМІ "уточнювати інформацію у офіційних джерел та не розповсюджувати повідомлення, які не відповідають дійсності".

Крім того, було повідомлено, що 14 листопада 2015 року внаслідок мінометного обстрілу військовослужбовців, які виконували завдання неподалік шахти Дутовка, було поранено дев'ятьох військовослужбовців ЗС України, поранення одного із них виявилося смертельним. Наразі поранені захисники Батьківщини проходять лікування у Дніпропетровському клінічному центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-