Кошулинський визнав свою поразку у Львові

Кошулинський визнав свою поразку у Львові

Укрінформ
Опонент переможця виборів міського голови у Львові Андрія Садового свободівець Руслан Кошулинський визнав результати екзит-полів, а відтак й свою поразку.

Про це кореспондентові Укрінформу сказали у виборчому штабі Кошулинського.

«Незважаючи на поразку, для нас це дуже хороший результат, адже нашому кандидатові вдалося втричі покращити результат першого туру»,- зазначив представник штабу Любомир Мельничук.

За його словами, понад 36 відсотків голосів, відданих за Руслана Кошулинського, виразно ілюструють, що не так все однозначно у Львові з підтримкою чинного міського голови.

Водночас, як сказали кореспондентові Укрінформу у виборчому штабі Садового, він закликав виборців свого опонента до конструктивної співпраці задля змін.

«Я розумію вашу мотивацію – бажання змін. Я зацікавлений у якісних змінах в місті не менше, ніж ви. Але зміни є там, де є спільна праця на результат. Всі, хто хоче зробити щось корисного, позитивного для громади, завжди мають і матимуть таку можливість. Я запрошую усіх людей доброї волі з цікавими ідеями та бажанням трудитись до співпраці!», – зазначив Садовий у своєму зверненні до виборців, подякувавши львів’янам за те, що прийшли на виборчі дільниці.

Як повідомлялося, за даними двох екзит-полів лідер «Самопомочі» Андрій Садовий перемагає свого опонента - свободівця Руслана Кошулинского з результатом 61,4 відсотка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-