На Дніпропетровщині банда готувала провокації до виборів - СБУ

На Дніпропетровщині банда готувала провокації до виборів - СБУ

Укрінформ
Напередодні проведення місцевих виборів на Дніпропетровщині Служба безпеки України попередила провокації з боку одного з громадських об'єднань регіону.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

«З метою дестабілізації ситуації в місті його керівники винайняли для проведення силових акцій групу зловмисників, яких свого часу виключили з одного з воєнізованих формувань. Основним заробітком бандитів було здирництво з підприємців Павлоградського та Синельниківського районів. Ватажком угруповання був мешканець міста Синельникове, який видавав себе за командира батальйону територіальної оборони», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків у зловмисників співробітники Управління СБ України в Дніпропетровській області спільно з Національною поліцією вилучили два пістолети ПМ, револьвер «Наган», гранати Ф-1 та РГД-5 із запалами, незареєстровану мисливську рушницю 16 калібру, холодну зброю, понад півкілограма канабісу тощо.

Лідера групи затримано. Відповідно до кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, тривають першочергові слідчі дії та розшукові заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-