У Горлівку прибули 300 російських найманців, у Донецьк - 13 танків

У Горлівку прибули 300 російських найманців, у Донецьк - 13 танків

Укрінформ
За останню добу найбільш активно бойовики діяли на північний захід і захід від Донецька та південніше - в районі Гранітного і Старогнатівки.

Про це у Facebook пише керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

З мінометів (82-мм і 120-мм) і штатного озброєння БМП-2 (30-мм автоматична гармата), а також БТР-80 (12,7 крупнокаліберний кулемет) терористи вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Пісок, Опитного, Авдіївки (як на північ, так і на південь). З боку Ясинуватської розв'язки бойовики вели постійні обстріли практично цілу добу з невеликими перервами.

«У Донецьку бойовики продовжують зосереджувати важку бронетехніку. На даний момент мережею ІС зафіксовані танки терористів: у Київському районі – 7 од., в районі Спартака – 2 од., в районі Олександрівки (Петрівський район) – 4 од. Танки замасковані і розосереджені на місцевості», - пише Тимчук.

Він також повідомив, що у північній частині Горлівки відзначається поява нових підрозділів російських найманців загальною чисельністю 300-320 чоловік.

«Бойовики у складі кількох підрозділів перебувають у другому ешелоні, мають транспорт і бронетехніку – всього не менше 12 одиниць ББМ», - уточнив керівник "ІС".

Фото: slovoidilo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-