Вибори у Маріуполі досі під загрозою – мер

Вибори у Маріуполі досі під загрозою – мер

Укрінформ
Голова Маріупольської міської ради Юрій Хотлубей хоче, щоб вибори у місті відбулися якомога швидше, але при цьому побоюється їхнього зриву.

Про це він сказав в інтерв'ю місцевому сайту 0629.

"Позавчора, я знаю, міська комісія знову намагалася зібратися... І знову невдало. Контактів вона не підтримує. Конфліктна ситуація зберігається. А тому зберігаються і ризики нового зриву виборів", - зазначив він.

На думку мера, проводити голосування слід якомога швидше. "Маріуполю потрібна міська діюча рада. Накопичуються питання, які мають прийматися на сесії. Потрібно виділяти додаткове фінансування для Сартани, Східного, селища Виноградне", - пояснив мер.

Проте, за словами Хотлубея, сьогодні доля виборів у Маріуполі знаходиться цілком у руках Києва: "Зараз питання виведене з міського рівня на державний. Лише у компетенції Верховної Ради і ЦВК допомогти міській комісії вийти з тупикової ситуації. При цьому важливо, щоб ВР і Центральна виборча комісія не займали сторону жодного з учасників виборчого процесу".

Нагадаємо, 25 жовтня під тиском місцевої громадськості вибори у Маріуполі не відбулися: територіальна виборча комісія не прийняла бюлетені, надруковані у підконтрольній Ахметову друкарні.

Фото: pr.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-