У Красноармійську виборів не буде - ЗМІ

У Красноармійську виборів не буде - ЗМІ

Укрінформ
Вибори у Красноармійську на Донеччині скасовані. Міська виборча комісія вирішила не передавати бюлетені на виборчі дільниці і визнати їх такими, з використанням яких не може проводитися голосування на виборах депутатів Красноармійської міської ради та міського голови.

Про це повідомляє міський портал Вчасно.иа.

«На засіданні було розглянуто звернення кандидата у депутати Дмитра Трішкіна про неможливість використання бюлетенів, виготовлених ФОП Городоцької у зв'язку з прийнятим рішенням Донецького окружного адміністративного суду», - йдеться в повідомленні.

В ході засідання голова комісії Олег Смаль заявив про складання з себе повноважень і покинув зал. Засідання продовжила заступник голови комісії Світлана Градець. «Одноголосно Красноармійська міська виборча комісія вирішила не передавати бюлетені на виборчі дільниці і визнати їх такими, з використанням яких не може проводитися голосування на виборах депутатів Красноармійської міської ради і міського голови», - зазначається також у повідомленні.

Наступне засідання комісії відбудеться сьогодні о 20.00, на якому буде винесено питання про визнання виборів такими, що не відбулися. Це, в свою чергу, тягне за собою процедуру повторних виборів, повідомляє портал.

Нагадаємо, що Маріуполь, Дружківка та Красноармійськ були найбільш проблемними містами з місцевих виборів у Донецькій області. У Красноармійську не змогли своєчасно виготовити бюлетені без орфографічних помилок, а назви політичних партій у бюлетенях не відповідають їх офіційним назвам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-