Розвідка знайшла не відведені

Розвідка знайшла не відведені "Гради" та артилерію бойовиків

Укрінформ
Російські окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості, досі не відвели  артилерійські системи калібром понад 100 мм (САУ) та РСЗВ "Град" в окремих районах на Донеччині. 

Про цей факт поінформовано спостерігачів ОБСЄ, повідомляє на своєму сайті Головне управління розвідки МОУ. 

"Українською стороною поінформовано ОБСЄ, що в районах Краснодон, Стаханов та Моспине виявлені артилерійські системи противника калібром понад 100 мм (САУ) та 122 мм РСЗВ “Град”, знаходження яких у цих районах є порушенням Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні. 

Водночас зазначається, що протягом минулої доби відбувалося відведення танкових підрозділів 1 та 2 АК ("ДНР" та "ЛНР" відповідно) 12 командування резерву Південного ВО ЗС РФ від лінії зіткнення на Слов'янському та Маріупольському напрямках.

"На Донецькому напрямку противник, демонструючи відведення озброєння від передових позицій, у подальшому здійснює його приховане зосередження у заборонених районах", - зазначили в розвідці. 

Загалом же ситуація в районі проведення АТО вчора залишалася відносно стабільною: "Російські окупаційні війська дотримувались режиму припинення вогню - фактів обстрілів сил АТО не зафіксовано".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-