У Щасті знайшли замаскований склад мін та гранат

У Щасті знайшли замаскований склад мін та гранат

Фото
Укрінформ
У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники міліції спільно з працівниками СБУ виявили та вилучили схрон боєприпасів на території дачного кооперативу у місті Щастя.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Луганській області.

«17 жовтня співробітники Новоайдарського райвідділу міліції спільно з працівниками СБУ та співробітниками ГУ МВСУ в Тернопільській області у нежилому будинку на території дачного кооперативу «Зелена поляна», поблизу охолоджувального водосховища Луганської ТЕС м. Щастя, виявили та вилучили замаскований схрон боєприпасів», - йдеться у повідомленні.

Зі схованки вилучено: сім ручних кумулятивних гранат «РКГ-ЗЕМ», п'ять протипіхотних мін «ОЗМ-72» у комплекті з капсулями-детонаторами «КД-8» та підривниками «МУВ-4», тридцять дві гранати «ВОГ-17» до автоматичного гранатомета «АГС-17», сім пострілів «ПГ-7Л» до ручного протитанкового гранатомета, сімнадцять маршевих двигунів до ручного протитанкового гранатомета «РПГ-7В» та близько 33 тисяч набоїв різного калібру.

Вилучені боєприпаси відправили на дослідження. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Вживаються заходи щодо встановлення власників вилученого.

Фото: МВС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-