Росіяни зброю з Донбасу не виводять, тренуються разом з бойовиками - Лисенко

Росіяни зброю з Донбасу не виводять, тренуються разом з бойовиками - Лисенко

Укрінформ
Виведення російського озброєння та військової техніки з окупованих районів Донецької та Луганської областей наразі не спостерігається. Натомість проводяться навчання бойовиків за участю російських військових.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент Укрінформу.

"Якихось дій, спрямованих на те, щоб виводити озброєння з території Донбасу на територію Росії, ми поки не помітили. Поки там відбуваються навчання бойовиків, у тому числі й російських військових, які присутні на території України", - сказав він.

Речник також зазначив, що відбувається ротація серед російських військових на Донбасі.

Лисенко відмовився коментувати інформацію ОБСЄ про скупчення військової техніки бойовиків поблизу окупованого Комсомольського на Донеччині: "Інформацію, яку отримують представники ОБСЄ з власних джерел, ми не коментуємо. Вона є офіційною. У нас є також інформація про інші місця, де перебуває ворожа техніка та особовий склад". При цьому інформація, яку повідомляють представники ОБСЄ та українська  розвідка, "багато в чому збігається", додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-