До терористів під Маріуполь прибуло російське підкріплення

До терористів під Маріуполь прибуло російське підкріплення

Укрінформ
До російських терористів під Маріуполь прибуло підкріплення із майже тисячі військових армії РФ, які розташувалися у м.Новоазовськ Донецької області та на прилеглих територіях.

Про це в Фейсбуці повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"На південний напрямок російським терористам прибуло підкріплення у вигляді живої сили від 800 до 1000 військових ЗС РФ. Вони розташувалися в місті Новоазовську та прилеглих населених пунктах", - написав він.

За словами Шкіряка, в районі селища Саханка зосередились артилерійські підрозділи російської армії, а також танкове з'єднання. У розпорядженні окупантів установки важкої артилерії 122-152 мм, САУ, РСЗВ БМ-21 "Град", "Ураган".

Крім того, як повідомили в Кризовому центрі "Оборона Маріуполя", у населеному пункті Новотроїцьке 30 вересня позиції сил АТО були обстріляні снайпером противника, але ніхто з українських військовослужбовців не постраждав.

"Ситуація в межах сектору "М" продовжує залишатися спокійною. Не рахуючи одного випадку - вчора з 9.15 до 9.20 в н.п. Новотроїцьке на позиції працював снайпер противника. На цей момент в українських військовослужбовців проходило навчання. На щастя ніхто не постраждав - після того, як снайпер зрозумів, що його виявили, він залишив позицію", - говориться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-