"Укрзалізниця" пропонує VIP-пасажирам вагони-салони

Укрінформ
"Укрзалізниця" здає в оренду комфортабельні вагони-салони, в яких можна проводити корпоративні заходи, презентації, рекламні акції, банкети тощо.

Як повідомляє прес-служба Держадміністрації залізничного транспорту, у 2013 році такі вагони-салони винаймали вже 41 раз.

"До послуг фізичних та юридичних осіб залізниці України включають до складу поїздів 10 спеціалізованих вагонів-салонів у обраному замовником сполученні. Клієнт може обрати будь-який маршрут прямування у рамках графіка руху, включно з країнами СНД і Балтії", - зазначається в повідомленні.

Як розповідають у прес-службі "Укрзалізниці", у вагонах-салонах є кухня, обладнана холодильником, мікрохвильовою піччю і електроплитою, душова кабіна, конференц-зал із м'яким куточком, комп'ютером, аудіо-та відеообладнанням. У кондиціонованому спальному купе встановлено ліжко, письмовий стіл, шафа. Передбачено також спеціальне купе для провідників.

Вартість поїздки залежить від пори року, дня тижня, обов'язково включає в себе пробіг в обидві сторони. Для оренди вагона-салону слід завчасно (не пізніше ніж за 5 діб до відправлення поїзда) подати письмову заявку. Форма заявки довільна, оформити її можна у відділі вокзалів служби пасажирського господарства.

Ціна послуг включає в себе користування безпосередньо вагоном-салоном та оплату вартості проїзду одинадцяти СВ-місць у вагоні згідно з правилами перевезень. Тариф на перевезення пасажирів у вагоні-салоні є диференційованим, тобто залежить від календарного періоду року, дня тижня, категорії поїзда тощо. Орієнтовна вартість замовлення вагона-салона за один рейс в одному напрямку становить: Київ-Харків - 17,1 тис. грн, у сполученні Київ-Львів - 18 тис. грн, у сполученні Київ-Одеса - 19,6 тис. грн, у напрямку Київ-Москва - 39,9 тис. грн.

Пасажирам також пропонують VIP-вагон, який курсує не за замовленням, а у графіковому поїзді №2/1 сполученням Київ - Москва через день. У кожному з 6 купе VIP-вагону є окремий санвузол та душова кабінка. Однак зараз поїзд обходиться без цього вагону, який стоїть на плановому ремонті в депо.

"VIP-вагон здійснює поїздки лише у напрямку з Києва до Москви та зворотньо. Вартість квитка складає близько 4 500 грн", - зазначають у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-